Medische Thermografie 

Over ons

Infraroodscreening, de toekomst van medische thermografie. Borstscreening is onderdeel van Energetic Health Systems BV, gevestigd te Numansdorp. Het is onze doelstelling om veilige en niet-invasieve methoden voor medisch onderzoek en behandeling in Europa te introduceren. Sinds 1998 zijn wij op dit gebied actief en inmiddels toonaangevend. Infraroodscreening/ medische thermografie systemen met zeer innovatieve thermografie software. Wij werken wereldwijd samen met universiteiten, ziekenhuizen, medici en onderzoekers. Nederland is met veel technologieën koploper in de medische wereld en nu weer. Medische thermografie zal vandaag of morgen een algemeen bekend iets zijn waar wij ons voor in zetten. Helpt u mee?

Een aantal voorbeelden van samenwerkingen:

  • Universiteit Cujae, Havana, Cuba
  • Teeside University, Teeside, UK
  • Health Tech Sciences, Bergen, Noorwegen
  • IAMT, USA
  • GAIA Life Sciences, Singapore
  • University of St. Petersburg, Dr. Korotkov, Rusland
  • DGEIM, Stuttgart, Duitsland
  • My Life Imaging, Lakeland, USAMy Life
  • FAIM ( Foundation for Alternative and Integrative Medicine) www.faim.org  

 

Medische thermografie, ook wel bekend als infraroodscreening, is een zeer gespecialiseerde techniek. Medische thermografie wordt al meer dan 50 jaar gebruikt en ontwikkelt zich snel. Toch is  het nog relatief nieuw in de medische wereld waar ondertussen steeds meer zorgverleners kennisnemen van deze vorm van screening. Energetic Health Systems bereidt zich voor op de onvermijdelijke groei door samen te werken met degenen die in hun eigen (medische) vakgebied professionals zijn. Er ontstaat een inherente kracht bij het samenwerken met anderen en we voelen dat het opbouwen van strategische internationale samenwerkingen datgene is wat Energetic Health Systems onderscheidt van anderen die zich bezighouden met medische thermografie. Ons motto is dan ook dat liever vandaag in elk ziekenhuis een thermografie systeem dan morgen en we kunnen veel leed en geld besparen. Uiteraard is ervaring en opleiding zeer nodig, wij hebben de kennis over medische thermografie in huis en zijn er klaar voor.

???????????? Hoge kwaliteit infraroodcamera’s
Betaalbare, FDA geregistreerde thermografie camera’s van hoge kwaliteit radiometrische  640 X 480 (IS-64) camera’s, maar ook de 1280 x 1024 HD (IS-128 HD) die perfect zijn ontworpen voor medische toepassingen. Op de markt gebracht door Energetic Health Systems, in combinatie met onze medische thermografie software.

glow_insite_logo Medische interpretaties
Wij maken gebruik van Physicians insight voor onze thermografie rapporten en onze eigen ervaren medici kijken deze na en bespreken deze met u.

Onze thermografen zijn opgeleid door o.a. het IAMT, maar zijn ook in het bezit van een CPION accreditatie en een HBO medische basiskennis diploma.