De wetenschap staat niet stil

Dankzij hoogwaardige infraroodcamera’s van Energetic Health Systems, medische
anatomie software en goed opgeleide thermografen garanderen wij dat u op dit moment
de best mogelijke warmtebeelden van uw lichaam kunt laten maken.

Voordat u ergens een screening laat doen, controleer dan of de thermograaf een IAMT opleiding heeft en op deze website staat vermeld. Dan bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit beelden, begeleiding en medische rapportage. Alle centra die op onze website vermeld staan, voldoen aan deze eisen. Al onze centra waar er gescreened wordt en de zelfstandige centra hebben minimaal een BIG registratie en een geldig HBO medische basiskennis diploma.

Medische studies wijzen uit dat het in beeld brengen van fysiologische processen een zeer nuttige preventieve methode is. 

Er zijn duizenden studies gedaan, hoewel vaak met slechte camera’s en door niet opgeleide medici, desondanks blijkt dat u vroegtijdig veranderingen in beeld kunt brengen en daardoor gerichter preventief therapie kunt doen. De meest actuele studies laten het nut steeds meer en meer zien en wereldwijd wordt infrarood-screening met open armen ontvangen. Helaas loopt Nederland zoals gewoonlijk achter maar daar proberen wij verandering in te brengen.

Wilt u zelf zoeken naar wetenschappelijke studies kijk dan op  www.pubmed.com