Kwaliteitsverschillen

Het is heel belangrijk te weten of uw screeningscentrum met de juiste apparatuur werkt. Onze centra werken met in resolutie en techniek de hoogst beschikbare camera die momenteel wereldwijd verkrijgbaar is. Daarnaast hebben al onze centra HBO Medische basiskennis. Deze software is medisch goedgekeurd door verschillende instanties zoals de FDA, NHS, enzovoorts. De software is zeer goed beveiligd en alle data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld tussen onze artsen uitgewisseld.

U kunt hier rechts de kwaliteitsverschillen zien tussen andere camera’s (boven) en die van ons (onder).

Voordat u naar een centrum gaat kunt u een voorbeeldrapport of beelden opvragen om van te voren zien met welke kwaliteit apparatuur en software men werkt. Het gaat om uw gezondheid, kies de beste kwaliteit. Al onze thermografen zijn door ons opgeleid of  de screenings worden uitgevoerd door ons opgeleide thermografen. 

Als iemand met een handheld camera werkt zijn metingen verre van nauwkeurig en kan men geen medische uitspraken doen. Ons advies: ga alleen naar centra die vermeld staan op deze website.

Thermografie is een vak. De op ons vermelde centra of diegene die in deze centra de screenings uitvoeren hebben minimaal een opleiding HBO Medische basis kennis, Energetische geneeswijzen, Orthomoleculaire en een opleiding gevolgd tot thermograaf. Een opleiding om de screenings uit te voeren is niet voldoende. Thermografie is een medisch vak en dat hebben wij hoog in het vaandel staan.